Velkommen til Lønneberget

Vi er en avdeling med 18 barn + 12 barn på utegruppa i alderen 3- 6 år. Sammen med
oss er det 6 voksne. 2 pedagog, 2 barn og ungdomsarbeidere og 1 assistenter og +
evt. ekstra assitenter.

Vi er en liten barnehage der alle de voksne kjenner oss barna. Vi har masse lekeapparater ute + at vi hadde besøk av brannmenner som sa at vi fikk lov å tenne oppi gruva vår. Dere kan tro det er kjekt å koke suppe eller grille over gruva.
Vaktmesteren vår har laget lekehytte og snekkerbod til oss ute, og det er helt
topp.  Oppe på Iogt huset får vi bruke den store salen til
gymrom eller kino sal, det er supert det. De voksne er opptatt av at vi skal
bruke det norske språket vårt så de har laget språkgrupper til oss, og det er
gøy. En dag i uken har vi eldste barna førskolegrupper, der vi lærer alt fra
hvordan vi skal holde blyanten, til å regne 1+1 og mange bokstaver + mye, mye
mer.

Vi har også laget en ute gruppe der 12 barn og 2 voksne drar på tur opp til Kringsjå. Vi møter i barnehagen som vanligt også kjører vi minibuss opp til Steinsfjellet, også går vi inn til Kringsjå. Kan tro vi får være med på mye gøy ute i naturen. Vi er ei uke på Kringsjå også er vi ei uke i barnehagen.

Vi har det gøy i barnehagen mens mamma og pappa har det travelt med sitt.
Men hvis du vil kan du klikke deg vider på våre linker, får nå skal vi ut. Hade
bra.